Sparta Mojo Electric

De Sparta Mojo Electric Heren is een handige en leuke elektrische transportfiets. Geen probleem met parkeren in het fietsenrek, want de smalle voordrager is geschikt voor iedere fietsenstalling. Naar het werk, op weg naar school of even snel boodschappen doen? De Mojo Electric is jouw fiets!
E-motion voorwielmotor
De Sparta Mojo Electric is voorzien van een E-motion voorwielmotor met rotatiesensor. Dit houdt in dat je direct van de ondersteuning kunt profiteren zodra je begint te trappen. Het E-motion systeem is één van de stilste voorwielmotoren op de markt en wordt zeer gewaardeerd onder zijn gebruikers. Daarnaast bieden de 7 versnellingen en krachtige handremmen nog eens extra fietsgemak!

Accu upgrade
Bepaal bij de Sparta Mojo Electric Heren zelf de actieradius door uit verschillende accu’s te kiezen. De standaard meegeleverde accu (E-300 series) heeft een actieradius tot ongeveer 108 kilometer. Dit kun je zelf uitbreiden naar 145 kilometer (E-400 series). Zo kun je deze fiets dus gemakkelijk naar jouw eigen wensen aanpassen. Hulp nodig bij het kiezen? Vraag dan advies aan één van onze specialisten!

Gelacht
Kleur
Prijs
€ 1212.89